Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf in Hilversum

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf in Hilversum

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om een klus uit te voeren? Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel klusbedrijf in Hilversum of omgeving? Neem dan contact op met De Vakman Rien van de Corput uti Hilversum, de allround klusprofessional. Hij neemt u graag al die klussen uit handen. Hij heeft een goed gevulde bus met materialen en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf in Hilversum als De Vakman Rien van de Corput draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Rien van de Corput krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf in Hilversum | De Vakman

 

Betrouwbaar klusbedrijf in Hilversum

 

Klusbedrijf in Hilversum | De Vakman | De Vakman geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden.Voor een betrouwbaar klusbedrijf in Hilversum kunt u terecht bij De Vakman Rien van de Corput. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is een VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Rien van de Corput heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden minimaal één jaar garantie en nakomingsgarantie. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden zijn opgesteld in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf in Hilversum en omstreken.

 

 

De Vakman allround klusbedrijf in Hilversum

 

Klusbedrijf De Vakman Rien van de Corput uit Hilversum is een echte klusprofessional. U kunt hem inschakelen voor bijvoorbeeld : timmerwerk, tegelwerk, metselwerk,loodgieterwerk, elektra, CV, wandafwerking, interieurbouw, meubels maken, installatiewerk, dakwerk, beglazing, houtrotherstel, traprenovatie, winkelinrichting, en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, vloeren, hang- en sluitwerk, dakramen, rolluiken, zonwering, zonnepanelen en isolatie. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus !

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Rien van de Corput uit Hilversum

 

Lees meer over De Vakman Rien van de Corput uit Hilversum

 

Direct contact bel 06 - 51 07 74 78 of mail r.vandecorput@devakman.info

 

De Vakman Rien van de Corput| Klusbedrijf in Hilversum